facebook tracking

HSB <3 LAVA

Den 13 februari deltar HSB på LAVA-mässan, en av landets största arbetsmarknadsdagar som går av stapeln på KTH. Vårt budskap är tydligt. Väljer man HSB som arbetsgivare blir man en del av något större: Tillsammans med våra medlemmar skapar vi framtidens hållbara boenden och öppnar dörrar för dem som gör oss till det vi är här och nu – våra medarbetare. 

Hos HSB får du utvecklas och kan vara säker på att vi ser och uppmuntrar ditt driv.


 

 

Jag har pluggat på KTH

Min roll är väldigt social och innehåller lika mycket ansvar som problemlösning. Det ger mig möjligheten att utvecklas varje dag, både som projektledare idag och tidigare under mitt första år då jag började på HSB som trainee. Det bästa med mitt jobb är att det är så konkret och praktiskt. Alla de val och beslut jag tar i ett tidigt skede blir väldigt tydliga och mätbara när en byggnad eller lägenhet väl börjar ta form. Det är också otroligt tillfredsställande att få vara en del av HSBs viktiga uppdrag som samhällsbyggare genom att planera, bygga och utveckla Stockholm.

Christian Wincrantz Projektledare bygg, HSB Bostad

Som Fastighetsförvaltare är ingen dag den andra lik och det passar bra om man gillar en rolig och föränderlig vardag. Mycket av mitt engagemang ligger i den starka samverkan och i den stora kompetensbredden som vi som Sveriges största förvaltningsaktör har. Det finns ett stort utrymme för interna karriärvägar och med en utbildning från KTH i bagaget är möjligheterna obegränsade. På HSB får man nytta av det man har lärt sig och har förmånen att välja arbetsinriktning efter sina intressen. Dessutom har HSB en värdegrund som är på riktigt och varje dag möts man av en familjär stämning.

Madelene Werna Områdeschef förvaltare, HSB Stockholm
Håll dig uppdaterad om våra lediga tjänster - Connecta med oss!

På HSB jobbar vi med både hjärna och hjärta

Sedan 1923 har HSB utvecklat det goda boendet. Vi tror på innovativa och hållbara lösningar som driver samhället framåt, idag och i framtiden. Vi engagerar oss och bryr oss om människan. Vår arbetsplats präglas av en värdegrund där hjärna och hjärta är lika viktigt.  

HSB-fakta på 8 sekunder:

HSB planerar, finansierar, bygger och förvaltar bostäder över hela Sverige – totalt cirka 25 000 hyresrätter och 340 000 bostadsrättslägenheter. 

Vi erbjuder också Sveriges största bosparande vilket ger möjlighet till förtur till våra hyresrätter och nybyggda bostadsrätter. 

HSB ägs av alla medlemmar. Med nästan 650 000 medlemmar i 26 HSB-föreningar är vi Sveriges största bostadskooperation.

Välkommen in till hsb.se så berättar vi mer!

783024
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor